Taas tuli juostua kirppareilla ja sieltähän löytyi Bratzeja vaikka kuinka paljon. Midnight Dance Meygan alkuperäisessä asussaan on ehkä näistä paras löytö.

Ostin pussin, jossa oli 3 Bratzia samassa. Hinta oli vain kympin. Nukkien hiukset kaipasivat kyllä kovasti harjaamista. Laitoinkin Fashion Pixiez Yasminille letit, koska tukka oli niin suhruinen. Valitetettavasti alkuperäinen toppi puuttuu.

Yllä oleva toppi kuuluu tälle nukelle eli Princess Cloelle. Nuken yllä oleva asu ei ole alkuperäinen.  Nukella on upeat pitkät hiukset. Jouduin kyllä selvittelemään niitä aikalailla.

Pussissa oli myös I candy Yasmin. Nuken toinen jalka on lantiosta ihan löysä ja ajattelinkin ottaa tältä kengät aiemmin löytämälleni I Candy Yasminille. Ne minulta vielä alkuperäisestä asusta puuttuivat. En tiedä miksi tältä puuttuu Yasminin luomi. Onkohan joku hinkannut sen pois....

Tätä Bratzia en tunnistanut. Hiukset olivat myös söheröiset, mutta eipä nukke paljon mitään maksanutkaan. Kasvoja täytyy vielä yrittää puhdistaa, koska otsassa on ylimääräinen piste.

MUOKS! Nukke on tunnistettu Flashback Fever Fiannaksi. Asu ei ole alkuperäinen. Kiitos Bratz94 ja Phoebe-fani.